У Польщі поки не знають, звідки прилетіла ракета на їхню територію
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі поки не знають, звідки прилетіла ракета на їхню територію

У Польщі поки не знають, звідки прилетіла ракета на їхню територію
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький офіційно підтвердив, що дані, які зібрало слідство у справі вибуху ракети в польському селищі Пшеводув, поки що не дозволяють достеменно встановити, звідки вона була випущена.

Джерело:  "Польське радіо"

Польща досі не з'ясувала, звідки прилетіла ракета на їхню територію

Журналісти поцікавилися у польського прем'єра про результати розслідування вибуху ракети у Пшеводові, зокрема те, чи визнає офіційний Київ, що це була українська ракета.

Ми цього ще не знаємо. Нехай над цим працюють фахівці, слідчі. Ми запросили до розслідування експертів із української сторони, а також міжнародних, із НАТО, американських, – розповів Матеуш Моравецький.

За його словами, у слідства є "докази із камер прикордонників, але вони не показують зі стовідсотковою достовірністю, звідки була випущена ракета".

Треба продовжувати збирати докази, розслідування займе деякий час, – наголосив польський політик.

Він також звернув увагу на те, що офіційна Варшава робить усе можливе, щоб дотримуватися повної прозорості розслідування.

Особливо ми хочемо, щоби наші українські друзі та партнери були впевнені в тому, що результат розслідування буде доведеним. Тому ми запросили їх до розслідування, – пояснив Матеуш Моравецький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?