У Польщі розкритикували Шольца за відсутність підтримки заборони видачі віз росіянам
Категорія
Політика
Дата публікації

У Польщі розкритикували Шольца за відсутність підтримки заборони видачі віз росіянам

У Польщі розкритикували Шольца за відсутність підтримки заборони видачі віз росіянам
Джерело:  online.ua

Заступник міністра закордонних справ Польщі Марцін Пшидач розкритикував канцлера Німеччини Олафа Шольца за те, що той не підтримав заборону на видачу віз громадянам РФ. На його думку, це спроба відбілити росіян.

Джерело: TVP1

У Польщі вважають, що Шольц хоче відбілити росіян

У країнах ЄС триває дискусія про введення заборони на в'їзд для росіян. Глава німецького уряду відкрито виступає проти цього.

На нещодавній прес-конференції в Осло Шольц оголосив себе противником таких санкцій і заявив, що «це війна Путіна, а не війна російського народу».

Заступник міністра закордонних справ Марцін Пшидач сказав, що це спроба поділу на «добрих росіян і злого царя».

Він не читав усі повідомлення про величезну підтримку політики Володимира Путіна серед простих росіян, можливо, він не бачив усі відео, на яких люди збираються на літеру «Z», можливо, він не бачив усі ці мітинги, також у Німеччині, в самому Берліні, де люди підтримують політику Володимира Путіна, - сказав він.

Пшидач додав, що «можна так жити і не бачити цього, але варто засвоїти ці знання, щоб приймати необхідні політичні рішення».

Це, звісно, спроба в якомусь сенсі відбілити або розділити, що є хороші росіяни і поганий цар.

Він також наголосив, що "російське суспільство, живлене пропагандою останні десятиліття, сотні років, живе в імперіалістичній мрії, в якій їх позиція залежатиме від того, скільки територій вони захоплять, скільки країн підкорять".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?