У Путіна озвучили плани щодо жителів ОРДЛО з російськими паспортами
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна озвучили плани щодо жителів ОРДЛО з російськими паспортами

У Путіна озвучили плани щодо жителів ОРДЛО з російськими паспортами
Джерело:  online.ua

Команда президента Росії Володимира Путіна прискореними темпами "готується" до парламентських виборів в Держдуму РФ. Путін вже виявляється дозволив жителям ОРДЛО з російськими паспортами голосувати на них. Секретар генради партії "Єдина Росія" Андрій Турчак публічно заявив, що розраховує на 500 тисяч голосів українців.

Джерело: федеральний сайт Єдиної Росії

10 травня під час поїздки в Ростовську область Турчак оголосив, що жителі українського Донбасу з паспортами РФ будуть брати участь у виборах до Держдуми, які відбудуться 19 вересня 2021 року. Тим самим він підтвердив, що російська влада намагається якомога швидше видати більшу кількість російських паспортів в ОРДЛО, щоб використовувати жителів Донбасу в своїх цілях.

Українців на Донбасі Турчак називає "громадянами РФ", які "не будуть ущемлені в політправах".

Більш того, представник угодної Путіну партії підписав з так званим "Союзом добровольців Донбасу" угоду - в ній йдеться про участь ОРДЛО у внутрішньополітичному житті в Росії.

"У нас з" Союзом добровольців Донбасу "збігаються цілі, завдання. Сьогодні, підписавши угоду, ми, по суті, оформили ці відносини, які у нас склалися. Відносини братські, ділові. Домовилися про те, що партія "Єдина Росія" надає можливості для широкого кола громадських організацій, об'єднань в цьому виборчому циклі ", - розповів Турчак.

Путін влаштовує вибори в Держдуму РФ на Донбасі - реакція мережі

Путін не в перший раз влаштовує російські вибори на українських територіях. За допомогою кримчан він вже обнуляв свій президентський термін шляхом внесення змін до Конституції РФ, а тепер вирішив провести голосування в окупованих Донецької і Луганської області, щоб допомогти угодній йому партії "Єдина Росія" перемогти на виборах в Держдуму РФ.

Для цього була запущена пропаганда про різко збільшену кількість незаконно виданих паспортів РФ українцям, щоб фальсифікувати вибори, оскільки ніхто не може проконтролювати ні скільки російських паспортів було видано жителям ОРДЛО, ні скільки новостворених "росіян" візьмуть участь в цьому голосуванні.

Росіяни різко відреагували на нові махінації Кремля:

  • Своє населення в рабів перетворили - мало! Ще додали + голоси фіктивні забезпечені!

  • Це просто чудово, 500 тисяч виборців яких ніхто в очі не бачив.

  • Вони швидше за все вже "проголосували" в підготовлених протокалах ЦВК, як і більшість росіян!

  • Ах які там будуть вибори! Які ще? Найчесніші! Знову за дві години до закінчення недоумки оголосять про беззаперечну перемогу Єдиної Росії. Як на попередніх обоср ... сь: Путін, Медведєв, Собянін та інша шушара. Це було близько 2 години ночі по Москві. Підрахунок голосів ще йшов щосили. Причому ці бараноїди навіть не зрозуміли, що вони обгадилися на всю країну. У нас вся територіальна комісія уссика..сь над цими кретинами!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?