У Путіна залишився лише один варіант у війні проти України — Кулеба
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна залишився лише один варіант у війні проти України — Кулеба

У Путіна залишився лише один варіант у війні проти України — Кулеба
Джерело:  online.ua

Глава МЗС України Дмитро Кулеба звертає увагу на те, що російський диктатор Володимир Путін робить усе можливе, щоб перемогти у війні проти України за будь-яку ціну. Однак, на переконання українського дипломата, насправді у президента РФ залишився лише один варіант, який він ніяк не хоче прийняти, — це поразка.

Джерело: NPR

Кулеба назвав єдиний варіант для Путіна у війні проти України

Дмитро Кулеба зазначає, що очільник Кремля не хоче дивитися правді в очі, не хоче усвідомити, що вже програв цю війну.

Якщо я дивлюся на поле бою і ситуацію зараз, я думаю, що у Путіна не так багато варіантів. Насправді, я думаю, у нього є тільки один варіант, але він не хоче його приймати. І цей варіант – програти війну, – наголошує очільник МЗС України.

За словами Дмитра Кулеби, "складність і трагедія цієї ситуації" полягає в тому, що президент РФ не бажає дивитися правді в очі і шукати вихід. Він просто закидає Україну трупами російських солдатів.

Бункерний президент намагається перемогти за будь-яку ціну. "Але цього не станеться. Він (Путін – ред.) не виграє, – переконаний український дипломат.

Кулеба назвав найкоротший шлях для перемоги над Росією

Очільник МЗС наголошує, що український народ дуже вдячний міжнародним партнерам за допомогу. Однак, за його словами, поки ніхто не зробив достатньо, поки російські чоботи залишаються на українській землі.

Озброєння нашої країни для перемоги є найкоротшим шляхом до відновлення миру та безпеки в Європі та за її межами, - вважає Дмитро Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?