У Раді звинуватили Авакова у брехні після заяви про РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді звинуватили Авакова у брехні після заяви про РНБО

У Раді звинуватили Авакова у брехні після заяви про РНБО
Джерело:  online.ua

Нещодавно колишній глава МВС Арсен Аваков заявив, що керівництво РНБО отримувало дані про санкції, які планували вводити, за 5 хвилин до засідання. Народна обраниця Олександра Устінова, реагуючи на ці слова, почала стверджувати, що політик бреше.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олександри Устінової

Устінова звинувачує Авакова у брехні після заяви про РНБО

Народна обраниця Олександра Устінова у мережі вирішила спростувати заяву Авакова. Як доказ вона опублікувала заяву колишнього очільника МВС України.

"Аваков збрехав на всю країну, що РНБО вводила санкції за 5 хвилин без доказів. Ну або збрехав у своїй офіційній відповіді ще на посаді міністра", - написала Олександра Устінова.

Окрім того, нардепка оприлюднила цю відповідь Авакова, надану ще за часів, коли політик був на посаді міністра. У ній мовиться, що всі дані щодо списків "злодіїв у законі" – правдиві.

"Написав він тоді, що людей за підозрою в зберіганні зброї та інших правопорушеннях, деякі з яких є навіть не злочинами, а проступками, вносили до списку", – додала політикиня.

Також Устінова звернула увагу на те, що Аваков стверджує, що він "нєпрічьом", однак додала, що "документи не горять". Політикиня радить журналістам запитати колишнього міністра, "як він без доказів вносив до списку громадян України, на яких жодного криміналу немає чи добровольців. Чому 4 місяці тому він розказував депутатам, що вся інформація правдива, а потім раптом передумав".

Оркім того, народній обраниці цікава позиція Авакова щодо братів Джамбулатових у списку "злодіїв у законі" та справу Павла Шеремета.

Нагадаємо, колишній глава МВС Арсен Аваков 4 листопада в ефірі одного із телеканалів почав стверджувати, що члени РНБО часто отримували за 5 хвилин до засідання інформацію про санкції, які планували вводити. За його словами, там "не було доказової бази", тому він, мовляв, не хотів бути частиною цього всього та подав у відставку.

Читайте також:

  • Аваков вперше відверто розповів про свою відставку

  • Це неприпустимо — Аваков жорстко розкритикував РНБО

  • У Зеленського попередили про пастку Путіна та ймовірність великої війни

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?