У РФ стався вибух на заводі з виробництва зарядів для ППО та "Градів"
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ стався вибух на заводі з виробництва зарядів для ППО та "Градів"

У РФ стався вибух на заводі з виробництва зарядів для ППО та "Градів"
Джерело:  online.ua

Близько 20:00 1 травня почалася пожежа на пороховому заводі в місті Перм Російської Федерації. На ньому вироблять снаряди для ППО, РСЗВ та низку інших зарядів для зброї.

Джерело: росЗМІ

У РФ палає пороховий завод

За словами очевидців події, вони почули різкий шум, від якого затремтіли вікна. Висунувшись із вікон, мешканці міста виявили стовп густого диму, який виходив із території пермського порохового заводу.

Джерела у керівництві підприємства спочатку заявили, що проходили планові випробування та приводів для паніки немає.

Загинуло двоє співробітників – жінки 1963 та 1979 років народження. Ще одну жінку доставили в лікарню з опіками 99% тіла.

Суть інциденту визначили як «займання продукції».

Загальна площа пожежі – 530 кв. м.

ФКП "Пермський пороховий завод" - одне з основних підприємств оборонно-промислового комплексу.

Випускає заряди до реактивних систем залпового вогню, комплексів ППО, заряди двигунів для авіаракет, стартово-розгінні системи крилатих ракет, вироби для комплексу ПРО А-135, сферичні порохи для стрілецької зброї.

Також зазначають, що Пермський пороховий завод випускає вироби до систем “Тополь-М”, “Булава”, “Град”, “Корнет”, “Панцирь-С”, “Торнадо”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?