У Росії прогримів вибух у військовій частині — щонайменше один загиблий
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прогримів вибух у військовій частині — щонайменше один загиблий

У Росії прогримів вибух у військовій частині — щонайменше один загиблий
Джерело:  online.ua

Вранці 12 травня стало відомо, що у військовій частині у селищі Тейсін Хабаровського краю стався вибух — за попередніми даними, є загиблий та постраждалі.

Джерело: росЗМІ

У Росії знову лунають вибухи

За словами місцевих журналістів, потужний вибух прогримів на території військової частини, яка знаходиться у селищі Тейсін Хабаровського краю.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що щонайменше одна людина загинула, ще 8 звернулися за медичною допомогою.

Пожежа спалахнула після вибуху пороху. На той час військові нібито розвантажували боєприпаси.

Як стверджують пропагандистські медіа, причиною вибуху могло стати "необережне поводження з вибухонебезпечними предметами".

Як уже згадувалося раніше, по всій Росії останнім часом палають стратегічні об'єкти. Наразі складно сказати, де були підпали, а де випадковість.
У Дзержинську Нижегородської області була пожежа площею близько 2 тис. кв. м після загоряння цистерни із розчинником. На Сахалінській тепловій електростанції сталася масштабна пожежа. На нафтобазі в російському Білгороді неподалік українського кордону теж сталася пожежа, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?