У Росії відбудеться королівське весілля. Це вперше з часу падіння імперії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії відбудеться королівське весілля. Це вперше з часу падіння імперії

У Росії відбудеться королівське весілля. Це вперше з часу падіння імперії
Джерело:  online.ua

Колишня імперська столиця Росії збирається прийняти весілля нащадка російської королівської сім'ї - це перший подібний захід за більш ніж століття. Князь Георгій Романов одружиться з італійською нареченою Вікторією Романівною Беттаріні в Ісаакіївському соборі Санкт-Петербурга завтра.

Джерело: CNN

Останній російський цар Микола II, його дружина і п'ятеро дітей були вбиті через розстріл рев в липні 1918 року в підвалі купецького будинку в Єкатеринбурзі, місті в півтора тисячі кілометрів на схід від Москви.

«Це було перше місце в Росії, куди ми повернулися», - розповів 40-річний Романов про вибір Санкт-Петербурга для свого весілля.

«Це дуже, дуже близько до сім'ї».

Георгій народився в Іспанії в родині княгині Марії Володимирівни - самопроголошеної спадкоємиці російського імператорського престолу - і її чоловіка князя Михайла Павловича. Він прожив у Франції і Іспанії більшу частину свого життя.

Його прадіду, князю Кирилу, вдалося уникнути більшовицького насильства під час революції 1917 року в Фінляндії. Пізніше він і його сім'я переїхали до Західної Європи.

Романов, який зібрався одружитися, вперше відвідав Росію в 1992 році і зараз живе в Москві.
39-річна Беттаріні навернулася в православну віру в минулому році і взяла ім'я Вікторія Романівна спеціально з нагоди укладання майбутнього шлюбу.

Династія Романових правила Росією протягом 300 років до того, як Микола II зрікся престолу в 1917 році, після чого в Російській імперії почалася більшовицька революція, війна і 70 років комуністичного правління.

Що відомо про Ребекку Беттаріні

Ребекка Беттаріні вчилася в Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli в Римі, де отримала ступінь бакалавра політичних наук. Потім вона отримала ступінь магістра в галузі економіки розвитку і міжнародного розвитку в італійському суспільстві Organizazione Internazionale в Римі. Ребекка володіє італійською, англійською, іспанською, французькою та португальською мовами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?