У Росії значно зменшилася кількість прихильників війни — опитування
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії значно зменшилася кількість прихильників війни — опитування

У Росії значно зменшилася кількість прихильників війни — опитування
Джерело:  online.ua

В Росії почала стрімко знижуватися кількість прихильників продовження військових дій в Україні з 25% до 16% — це підтверджують результати нещодавніх опитувань.

Джерело: російське видання "Медуза" з посиланням на видання, у яких є результати опитувань "російських незалежних проектів"

У РФ стрімко скорочується кількість прихильників війни

Що важливо розуміти, згідно з соціологією, апогей підтримки війни в Україні припав на березень - квітень 2022 року, а до осені почав плавно знижуватися.

Варто зазначити, що згідно з результатами опитування Russian Field, яке провели у вересні, у Росії значно зменшилася "партія війни" (з 25% до 16%) і трохи збільшилася "партія миру" (з 23% до 27%).

Окрім того, наголошується, що найбільш критично до війни ставляться жінки, молодь і люди з низьким рівнем доходу.

Також більшість громадян РФ продовжують стверджувати, що довіряють керівництву країни і готові його підтримати як у новому наступі, так і в припиненні військових дій.

За даними Russian Field, серед тих, хто підтримує вторгнення, тільки половина вважає, що війна була необхідна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?