У селі Гроза зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У селі Гроза зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ

Харківська обласна прокуратура
Удар РФ по селу Гроза

Згідно з останніми даними, станом на ранок 11 жовтня уже 55 людей загинули в результаті ракетного удару РФ по селу Гроза Харківської області.

Удар РФ по селу Гроза: знову зросла кількість загиблих

У селі Грозі вдалося ідентифікувати ще двох жінок, які були в списку зниклих безвісти.

Таким чином кількість загиблих зросла уже до 55.

Цю інформацію офіційно підтвердив речник облпрокуратури Дмитро Чубенко.

У Грозі ідентифіковано ще двох жінок, що були в списку зниклих безвісти, кількість загиблих зросла до 55, — заявив він.

Варто зазначити, що новина про збільшення кількості загиблих з’явилася буквально одразу після того, як СБУ показала зрадників, які навели "Іскандер" на кафе в селі Гроза.

Згідно з даними української спецслужби, ними виявились двоє місцевих жителів – 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон.

Що важливо розуміти, під час тимчасової окупації регіону чоловіки перейшли на бік ворога разом зі своїми родинами, а після звільнення Харківської області втекли на територію РФ.

Від початку жовтня цього року обидва фігуранти почали збирати інформацію про заплановане перепоховання загиблого українського захисника у селі Гроза. При цьому вони розуміли, що внаслідок ворожої атаки обов'язково загинуть мирні мешканці – їх знайомі з села Гроза, зокрема й ті, хто надавав їм інформацію.

Як повідомляє СБУ, станом на сьогодні обидва зрадники переховуються на території країни-агресорки, тривають комплексні заходи для встановлення їхнього місцезнаходження та покарання.

Росія одним ударом вбила майже половину населення села Гроза

У кафе в селі Гроза на Харківщині, по якому 5 жовтня завдала ракетного удару армія РФ, відбувалися поминки військового односельця.

На них перебувала половина жителів села.

Внаслідок прямого влучання ракети в будівлю кафе-магазину загинули 55 мирних мешканців, які зібралися на поминальний обід. Також є поранені – люди, які були поблизу.

Що важливо розуміти, удар по Грозі став наймасовішим за кількістю загиблих на Харківщині з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?