У Сьєрра-Леоне вибухнув танкер — понад сотня загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

У Сьєрра-Леоне вибухнув танкер — понад сотня загиблих

У Сьєрра-Леоне вибухнув танкер — понад сотня загиблих
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 5 листопада у столиці Сьєрра-Леоне – місті Фрітаун – вибухнув танкер Afuel. Влада країни поки не назвала точну кількість загиблих в результаті потужного вибуху, однак, за словами місцевих журналістів, їх може бути понад сотня.

Джерело: Фейсбук-сторінка Yvonne Aki-Sawyerr Mayor of Freetown

Що відомо про потужний вибух в Сьєрра-Леоне

Як стверджують місцеві ЗМІ, за лічені миті після вибуху полум'я охопило територію навколо. Спалахнули будівлі поблизу. Зокрема, крамниці. Очевидці розповідають про декілька обгорілих тіл, які лежали на дорозі. Пані-мер міста Івонн Акі-Сойєр заявила, що кадри, оприлюднені у мережі, просто жахають.

"Ходять чутки, що понад 100 людей загинули", - повідомила вона.

Окрім того, політикиня додала, що на місці вибуху працюють поліцейські та рятувальники. Акі-Сойєр також висловила співчуття рідним загиблих. За її словами, влада зробить усе можливе, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки трагедії.

"Висловлюю співчуття родинам та близьким жертв вибуху. Нехай душі покійних спочивають у повному мирі", - йдеться в повідомленні пані-мера.

Також з коментарем виступив очільник Сьєрра-Леоне Джуліус Маада Біо. Останній назвав вибух національною трагедією. Президент заявив, що відвідав лікарні, а тепер вирушає на місце трагедії.

Читайте також:

  • В Росії на заводі прогримів потужний вибух — є загиблі та зниклі безвісти

  • У Мінкульті уточнили, як і коли відновлюватимуть костел Святого Миколая

  • Кафе в Единбурзі, де Джоан Роулінг писала “Гаррі Поттера”, згоріло. Однак її столик уцілів

  • На відновлення костелу Святого Миколая зібрали шалену суму

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?