У соцмережі Х запускають аудіо- та відеодзвінки
Категорія
Технології
Дата публікації

У соцмережі Х запускають аудіо- та відеодзвінки

X
Джерело:  The Verge

Соцмережа X, раніше відома як Twitter, запускає аудіо- та відеодзвінки. Нові функції поки що доступні лише для деяких користувачів.

Що відомо про нові функції в Х

Соцмережа X (Twitter) запускає аудіо- і відеодзвінки на платформі. Нові функції поки що доступні лише для деяких користувачів.

Деякі члени редакції та інші користувачі X отримали сповіщення, коли заходили в застосунок, із таким текстом: «Аудіо- і відеодзвінки тут».

У налаштуваннях зʼявився новий перемикач «Увімкнути аудіо- і відеодзвінки». Цю функцію можна вмикати й вимикати за потреби. Телефонувати можна лише людям із вашої адресної книги, підписок або верифікованим користувачам.

Фото – The Verge

X хоч і не оголосила офіційно про запуск дзвінків, проте опублікувала пост зі словами «Готові до цього...?».

Власник X Ілон Маск уже давно натякав на додавання аудіо- та відеодзвінків до платформи як частину своїх цілей — зробити її «додатком для всього». Нещодавно Маск заявив, що ця функція буде доступна на iOS, Android, Mac і ПК, причому «номер телефону не потрібен».

Наразі не зрозуміло, де саме X запустила аудіо- та відеодзвінки, і чи можуть ними користуватися користувачі, які не мають Premium.

Маск тестує платний доступ

Платформа Ілона Маска X планує запровадити платний доступ зі всіх нових користувачів у всьому світі. Наразі компанія уже тестує цю систему.

Тестова програма отримала назву «Not a Bot». Нові користувачі у Новій Зеландії та на Філіппінах повинні будуть внести річну передплату — 1 дол, щоб створювати й коментувати дописи на X.

Нововведення торкнеться лише нових акаунтів. Також користувач може купити преміум-підписку X за 3,99 дол на місяць і йому не потрібно буде платити додатковий 1 дол.

Нові користувачі, які відмовилися від преміум-акаунту та річної підписки, не зможуть писати, а лише читати публікації, дивитися відео та підписуватися на інших людей.

Компанія X стверджує, що має на меті «зміцнити наші вже успішні зусилля щодо зменшення кількості спаму, маніпулювання нашою платформою та діяльністю ботів, і врівноважити доступність платформи невеликою сумою комісії».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?