У США померла єдина донька Елвіса Преслі — співачка Ліза Марі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США померла єдина донька Елвіса Преслі — співачка Ліза Марі

У США померла єдина донька Елвіса Преслі — співачка Ліза Марі
Джерело:  online.ua

У США у віці 54 років померла єдина донька Елвіса Преслі - співачка Ліза Марі Преслі.

Джерело: The Guardian

У США померла Ліза Марі Преслі

Ліза Марі Преслі, співачка та єдина дитина Елвіса та Прісцилли Преслі, померла у віці 54 років після того, як її раптово госпіталізували.

Її 77-річна мати підтвердила смерть Преслі пізніше ввечері в четвер, 12 січня.

З важким серцем я повинна поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна донька Ліза Марі покинула нас. Вона була найпристраснішою, сильною та люблячою жінкою, яку я коли-небудь знала. Ми просимо про конфіденційність, поки намагаємося впоратися з цією глибокою втратою. Дякую за любов і молитви. Наразі жодних коментарів не буде, — йдеться у заяві Прісцилли Преслі.

Преслі була доставлена в лікарню зі свого будинку в Калабасасі, штат Каліфорнія, після повідомлення про зупинку серця.

Сім'я Преслі в окремій заяві заявила, що вони "вражені та спустошені трагічною смертю їхньої коханої Лізи Марі. Вони глибоко вдячні за підтримку, любов і молитви всіх і просять про усамітнення в цей дуже важкий час».

За два дні до смерті співачка з'явилася разом зі своєю матір'ю на церемонії вручення премії "Золотий глобус" у Лос-Анджелесі серед акторського складу байопіка База Лурмана "Елвіс". Того ж вечора актор Остін Батлер став найкращим актором за роль Елвіса.

Преслі похвалила Батлера за його гру, сказавши: «Я дійсно не знала, що робити з собою після того, як я це побачила. Мені знадобилося приблизно п’ять днів, щоб оговтатися, тому що він був таким неймовірним, таким точним і таким автентичним».

Що відомо про Лізу Марі Преслі

Ліза Марі народилася в Мемфісі, Теннессі в 1968 році. Коли її батьки розлучилися, Преслі переїхала з матір'ю до Лос-Анджелеса, але повернулася до батьківського будинку в Мемфісі, Грейсленд.

Коли Елвіс помер у 1977 році, дев'ятирічна Преслі стала спадкоємицею його маєтку зі своїм дідусем Верноном Преслі та прабабусею Мінні Мей Худ Преслі. Коли їй було 25, Преслі стала єдиною спадкоємицею маєтку, який тоді оцінювався в 100 мільйонів доларів США.

У 1997 році Преслі випустила пісню «Don't Cry Daddy» у дуеті з вокалом свого батька до 20-ї річниці його смерті. Пізніше вона пішла шляхом свого батька в музику, випустивши три альбоми: To Whom It May Concern (2003), Now What (2005) і Storm & Grace (2012).

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?