У Трампа чітко пояснили Росії, чий Крим: у Порошенка захопилися
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа чітко пояснили Росії, чий Крим: у Порошенка захопилися

У Трампа чітко пояснили Росії, чий Крим: у Порошенка захопилися

Представник США при Організації об'єднаних націй Нікки Хейлі

 запевнила народ України до підтримки американців і закликала Росію припинити агресію на Донбасі і окупацію Криму, і викликала захоплення українців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера президента України Святослава Цеголко.


"Сполучені Штати стоять разом з народом України, який більше трьох років страждає від окупації і військової інтервенції Росії", – процитував він заяву Хейлі.


Також американський представник запевнила, що "США продовжують засуджувати і закликають негайно припинити російську окупацію Криму".


Читайте також: Трампу відправили заклик щодо зброї для України, а він висловився щодо Росії

"Крим є частиною України. Наші санкції, пов'язані з Кримом, будуть діяти, поки Росія не поверне контроль над півостровом Україні", - зазначила дипломат.


Крім того, вона заявила, що чіткий шлях для врегулювання ситуації на Донбасі – це повне виконання Мінських домовленостей: "США продовжують підтримувати ці домовленості".



Як повідомляв ONLINE.UA раніше  представник Росії при ООН Віталій Чуркін почав заговорюватись, звинувачуючи Україну в загостренні на Донбасі.


У свою чергу,  український дипломат запропонував росіянину подивитися в очі молодому воїну, що загинув під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?