У вільне плавання. Соловій завершила співпрацю з Susy Production Вакарчука
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У вільне плавання. Соловій завершила співпрацю з Susy Production Вакарчука

Соловій та Вакарчук

Артистка написала емоційно-теплий пост про припинення співпраці зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком.

Вакарчук більше не продюсує Соловій

Популярна співачка родом з Львівщини Христина Соловій та Святослав Вакарчук, який її продюсував, більше не працюватимуть у парі.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила сама Христина Соловій.

Артистка написала пост про припинення співпраці з Вакарчуком.

Дякую за здійснену мрію – записати альбом лемківських пісень. Дякую за цінні поради і безцінний досвід. Дякую за віру та підтримку на моєму карколомному старті.

Дякую за прийняття та розуміння мого юнацького максималізму в 2013 році. Дякую за переконання залишитись на своєму імені – Христина Соловій. Дякую за можливість бути поруч, бачити та відчувати, захоплюватись і мріяти вище неба! За все дякую, Святослав Вакарчук!

Це була неймовірна співпраця. І, чи не вперше в українському шоубізі, вона завершилась згідно із домовленостями і без скандалів. Далі – сама! – поділилася співачка.

Кар’єра Христини Соловій: що відомо

У 2013 році у виконанні Христини Соловій пролунала лемківська пісня "Горе долом ходжу" на телевізійному пісенному конкурсі "Голос країни-2013".

Після виступу співачка потрапила в команду до українського продюсера Святослава Вакарчука.

Завдяки конкурсу Соловій почала працювати зі Святославом Вакарчуком, випустивши одразу ж декілька кліпів на власні слова та музику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?