Відчуваю себе красивою: Христина Соловій знялася в еротичній фотосесії для Playboy
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відчуваю себе красивою: Христина Соловій знялася в еротичній фотосесії для Playboy

Відчуваю себе красивою: Христина Соловій знялася в еротичній фотосесії для Playboy
Джерело:  online.ua

Тендітна і чуттєва українська співачка зі Львівщини Христина Соловій, яка довгий час використовувала образ “хорошої дівчинки”, вперше знялася в еротичній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy.

Джерело: Instagram Христини Соловій.

Артистка на своїй сторінці в Instagram розповіла про інтерв’ю для глянцю і здобуття особистої незалежності.

"Мені 28 і я відчуваю себе досить самобутньою і красивою, щоб дозволити собі бути відвертою на фото, відео або на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна "квіточка" української музики (або ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалася. І потрапила у відому пастку "а що скажуть люди?". І люди неодноразово розповідали, що їм належить моє тіло, і що я повинна з ним робити, а що - ні", - зізналася співачка.

Також вона додала, що зараз сама вирішує, що їй робити і її байдуже, що скажуть люди. Зірка навчилася насолоджуватися життям, красою, молодістю, і нарешті кар'єрою.

"Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності - це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже", - розповіла зірка.

Христина Соловій на сторінках Playboy

Український Playboy опублікував відверте інтерв'ю зі співачкою і не менш відверті світлини. Христина розповіла виданню про своє дорослішання та шляхи до задоволення від життя, а також узяла участь у зйомці, автором якої стала модна фотографка Соня Плакидюк.

Для фотосесії дівчина обрала білу ультракоротку сукню-комбінацію з глибоким декольте, яка чудово підкреслює її струнку фігуру. Образ вона доповнила розпущеним волоссям та червоним яблуком, з яким позувала на багатьох кадрах.

Скріншот Instagram-сторінки Христини Соловій. 

Фанати зірки оцінили її фото і написали, що вона на них дуже гарна і зовсім не вульгарна.

Читайте також:

  • Оля Цибульська зізналася, чому їй доводилося ночувати на вокзалі.

  • Анджеліна Джолі приголомшила зізнанням про стосунки з Бредом Піттом.

  • Донька Моніки Беллуччі зачарувала мережу світлинами зі своїм хлопцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?