У Харкові ракетним ударом РФ пошкоджено п'ятизірковий готель — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові ракетним ударом РФ пошкоджено п'ятизірковий готель — фото

Ігор Клименко
Готель

Через удар російськими ракетами 30 грудня у Харкові зруйновано 12-ий поверх готелю у центрі міста, три медичні заклади, багатоквартирний житловий будинок, дитячий садок. Терористи обстріляли Харків з території Бєлгородської області.

Армія РФ обстріляла Харків: що відомо

За словами мера міста Ігоря Терехова, росіяни 6 разів вдарили по Харкову. Внаслідок російського удару є пошкодження цивільної інфраструктури: лікувальної установи, багатоквартирних житлових будинків, магазинів та інших громадських місць, транспорту.

Окупанти вдарили по центральній частині міста Харків. Є пошкодження цивільної інфраструктури, - сказано у повідомленні голови ОВА.

Пізніше Терехов заявив, що відомом про 16 постраждалих. За попередньою інформацією – обійшлось без жертв. Однак 5 осіб було госпіталізовано.

ДСНС, поліція – працюють. Домедичну допомогу рятувальники надали 7 людям, з яких 2 дітей. Серед потерпілих – журналіст із Великої Британії. Також надзвичайники та поліцейські евакуювали із пошкодженого будинку 8 осіб, передавши їх лікарям та психологам, – повідомив глава МВС Ігор Клименко.

Готель Kharkiv Palace частково зруйновано

П'ятизірковий готель Kharkiv Palace пошкоджено внаслідок ракетної атаки. Він розташований у центральній частині міста та був відкритий 15 грудня 2011 року.

У готелі 171 номер, три ресторани, великі конференц-зали.

За словами Терехова,у центрі міста було два потужні вибухи – це були це ракети типу "С-300", випущені з Бєлгородської області.

Одна ракета прилетіла в готель, друга вдарила по житловому будинку теж у центрі, – сказав Терехов.

Станом на 21:00 відомо про двох поранених у готелі у центрі Харкова. Один з них — іноземний журналіст, він має уламкові поранення грудної клітини. Також поранена жінка. Обох ушпиталили.

Влучання у Kharkiv Palace прийшлося на 12 поверх.

Влучання в інші райони Харкова

Як повідомив начальник ГУНП в Харківській області Олексадр Тимошко, також було зафіксовано три влучання ракет РФ в Індустріальному районі. Усі – в землю. За його словами, внаслідок цих ударів поранених немає.

Ще одне з влучань зруйнувало дитячий садок, а житлові будинки поруч пошкоджені вибуховою хвилею.

Як повідомили в МОЗ, в результаті обстрілу пошкодженно приміщення трьох медзакладів міста.

Попередньо, жоден з пацієнтів медзакладів та медперсонал лікарень не постраждав.

У Харкові через ракетний удар армії РФ постраждало 16 містян

У Харкові внаслідок удару РФ, за попередніми даними, постраждали 16 людей.

Про це повідомив у Telegram начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На цю хвилину медики надають допомогу 8 постраждалим, усі госпіталізовані, 4 особи – стан середній, 4 – у легкому стані, – розповів Синєгубов.

За його даними, внаслідок удару пошкоджена лікувальна установа, багатоквартирні житлові будинки, магазини та транспорт.

Виключно цивільна інфраструктура! Усі служби працюють на місці, – зазначив Синєгубов.

Пізніше міський голова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що кількість постраждалих унаслідок російських ракетних ударів зросла до 16.

Попередньо – загиблих немає. Маємо на даний момент 14 постраждалих. За попередньою інформацією – 5 вже у лікарні, – розповів мер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?