У Запорізькій області цілодобово зводять оборонні рубежі — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запорізькій області цілодобово зводять оборонні рубежі — фото

Віктор Микита / Закарпатська ОВА
Окопи

Закарпатські будівельники й інженери попри постійні атаки армії РФ будують лінію оборони та військові інженерно-технічні споруди, облаштовують системи загороджень тощо.

У Запорізькій області активно споруджують фортифікації

Будівельники та інженери з Закарпаття у цілодобовому режимі будують оборонні споруди у Запорізькій області.

Про це повідомляє у Facebook глава Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За дорученням Президента України в прифронтових та прикордонних регіонах активно продовжується робота з нарощення бойових можливостей оборонних рубежів. Щодня посилюються оборонні позиції України.

Віктор Микита

Віктор Микита

Глава Закарпатської ОВА

За його словами, будівельники й інженери з Закарпаття разом з технікою в цілодобовому режимі попри постійні атаки ворога будують лінію оборони та військові інженерно-технічні споруди, облаштовують системи загороджень тощо.

Посилення оборони в Україні

Нещодавно президент України Володимир Зеленський проводив низку важливих нарад у Запоріжжі. Зокрема обговорив питання зміцнення прикордонних територій.

Президент обговорив питання укріплення на всіх основних напрямках, де потрібно посилитися, прискоритися з будівництвом споруд. За його словами, це стосується окремих напрямків у Донецькій, Харківській областях, а також Харківська, Сумська, Чернігівська, Київська та Рівненська області. Ще він згадав Херсонську область і Волинь.

Нещодавно уряд України виділив рекордну суму грошей на облаштування оборонних рубежів. Йдеться про 17,5 млрд грн, які спрямують на будівництво інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?