У застосунку 211Steps запустили аудіопроєкт про історії людей з ОРДЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

У застосунку 211Steps запустили аудіопроєкт про історії людей з ОРДЛО

У застосунку 211Steps запустили аудіопроєкт про історії людей з ОРДЛО
Джерело:  online.ua

У застосунку 211STEPS з'явився аудіопроєкт, присвячений жителям окупованих територій. Проблеми переселенців та людей, які залишилися в окупації стали ключовими темами ініціативи під назвою "Повернення". 

Джерело: пресслужба 211STEPS

Крім тематики Донбасу, розробники присвятили також частину розмов учасником Революції гідності. В описі проєкту йдеться:

"Повернення" — це серія аудіоісторій людей, яких торкнулися події Майдану та окупованих територій України. Людей, які свого часу зробили внутрішній вибір — ким бути у важких ситуаціях і що транслювати своєму оточенню.

Креатори проєкту застосували доволі експериментальний формат: люди, особистій історії яких присвячено той чи інший кейс, самі обирають ситуацію зі свого життя, якою хочуть поділитися.

Всі ці історії нагадують моновиставу:

Розмова починається із загальних питань, але неминуче торкається особистого, місцями перетворюючись на сповідь.

 Фактично, все будується навколо глибокої взаємодії сюжету і глядача, люди, глядач і слухач перетворюється на співтворця

 Для мене це цікавий формат, оскільки у технологічну обкладинку загорнуті людські долі. Це і відображає ту "гойдалку", на якій ми всі зараз опинились. Технологічність у цьому випадку зберігає людяність і тепло, і дає цьому теплу можливість розповсюджуватися та впливати, — говорить одна з ініціаторок, Тамара Трунова.

Нагадаємо, нещодавно український уряд спростив процедуру перетину КПВВ на лінії розмежування на Донбасі та адміністративній межі з анексованим Кримом. Йдеться про скасування попередньої вимоги про обов’язкову самоізоляцію та встановлення мобільного застосунку «Вдома». Про таке рішення повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?