У застосунку Monobank стався збій. Що відомо
Категорія
Технології
Дата публікації

У застосунку Monobank стався збій. Що відомо

Monobank

У мобільному застосунку Monobank зранку 9 січня стався технічний збій у роботі. Користувачі скаржаться, що не можуть виконати деякі операції.

Що відомо про збій в Monobank

Сьогодні вранці користувачі віртуального банку Monobank почали спостерігати збій у роботі застосунку. Зокрема, не всім клієнтам вдається авторизуватися.

Співзасновник банку Олег Гороховський поінформував, що наразі проводяться відновлювальні роботи.

Зламалися трошки. Лагодимо. Перепрошую, — йдеться у дописі Гороховського.

Користувачі в мережі також повідомляли, що зокрема не працюють сервіси накопичення "Банки". Водночас перекази з картки на картку працюють.

Кібератака на Київстар

Зранку 12 грудня абоненти "Київстар" повідомили про зникнення мобільного інтернету та зв’язку.

Пізніше у компанії повідомили, що на "Київстар" була здійснена масштабна кібератака.

Російські хакери з групи "Солнцепек", яка є хакерським підрозділом головного управління генштабу збройних сил РФ, взяли на себе відповідальність за кібератаку на оператора.

З 13 грудня компанія почала поступово відновлювати послуги голосового зв'язку, мобільного інтернету, послуг СМС, мобільного інтернету в метрополітені Києва та Харкова, роумінгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?