У Зеленського пояснили причини відставки глави Мінінфраструктури
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили причини відставки глави Мінінфраструктури

У Зеленського пояснили причини відставки глави Мінінфраструктури
Джерело:  online.ua

Представники президентської політичної сили "Слуга народу" вирішили пояснити, що підставою для відставки очільника Міністерства інфраструктури Владислава Криклія стала робота міністерства та "Укрзалізниці". З такою заявою виступив керівник партії "СН" та заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Джерело: ICTV

Як "Слуга народу" коментує відставку Криклія

"Якщо казати про інфраструктурні проєкти, у нас сфера відповідальності інфраструктури заключається не лише в дорогах. І якраз все, що стосується дорожного будівництва, "Великого будівництва" - це якраз успішні проєкти. Там в районі 7-8 тисяч км доріг, які будуються, велика кількість мостових переходів, розв'язок. І за це саме відповідав не стільки пан Криклій, скільки пан Кубраков, який зараз і пропонується на посаду міністра", – заявив глава президентської партії.

Олександр Корнієнко також нагадав про питання діяльності АТ "Укрзалізниця", яке знаходиться у підпорядкуванні Мінінфраструктури.

"І тільки лінивий за ці пів року не пройшовся по тим чи іншим недоліки в роботі міністерства, які зрозумілі і пасажирам, які їздять потягами,так і сторонніми спостерігачами, міжнародними партнерами", - наголосив політик.

Варто звернути увагу на те, що парламентська фракція "Слуга народу" затвердила кандидатуру Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури України, Олексія Любченка - на посаду міністра економіки - першого віце-прем'єр-міністра, а Віктора Ляшка - на посаду міністра охорони здоров'я.

Згідно з останніми даними, уже 18 травня парламент України планує зібратися на позачергове засідання для розгляду заяв про відставку трьох членів Кабінету міністрів.

Читайте також:

  • Комітет Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги і медичного страхування обговорив питання про відставку глави МОЗ Максима Степанова.

  • У ВРУ зареєстрували подання щодо відправлення у відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова та пояснили причну його звільнення.

  • Разумков збирає Раду на позачергове засідання через відставку міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?