У Зеленського прокоментували статтю Медведєва про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського прокоментували статтю Медведєва про Україну

У Зеленського прокоментували статтю Медведєва про Україну
Джерело:  online.ua

Радник очільника ОП Михайло Подоляк звернув увагу на те, що команда Володимира Зеленського у відносинах із РФ враховує лише офіційну позицію президента Володимира Путіна. За словами українського політика, появі статті його соратника Дмитра Медведєва з "шантажистською позицією" він бачить два можливих пояснення.

Джерело: коментар Подоляка "УП"

В ОП назвали декілька версій появи статті Медведєва про Україну

На думку Подоляка, Медведєв такою образливою тональністю міг спробувати продемонструвати команді Путіна, що він ще чогось вартий.

"Це якщо рішення про написання такого тексту було його власним. Що сумнівно, розуміючи і приймаючи той факт, що сам Медведєв давно не виявляв жодної виразної активності. Інша версія – оскільки особливої репутаційної цінності Медведєв уже не має, рішення вкласти в його уста відкриті образи і настільки брутальну брехню може відображати той факт, що Медведєвим як слабкою фігурою, про яку ніхто не буде шкодувати, просто скористалися, щоб заявити різку шантажистську позицію", - озвучив свою думку з цього приводу Михайло Подоляк.

За словами представника ОП, якщо має місце друга версія, то вона безпосередньо вказує на досить нервовий стан команди Володимира Путіна, яка просто не розуміє, як покращити зіпсовані відносини між РФ та міжнародною спільнотою.

"У будь-якому випадку, українська сторона звертає увагу лише на позицію чинного президента Росії. Що звучить в його оточенні – це питання другорядне, як мінімум. Головне питання – яку позицію займає сам пан Путін. Адже від його імені офіційно звучали інші формулювання, і необхідність переговорів між Україною і Росією підтверджувалася", - додав Михайло Подоляк.

Політик звернув увагу на те, що команда Володимира Зеленського уже зробила усі необхідні кроки. За його словами, якщо офіційна Москва хоче обговорити ідентичність нашої країни, то виходити необхідно з наступного.

"Цінності України відрізняються від того, що говорилося про них у минулому. Потрібно прийняти і поважати цей факт", - наголосив представник ОП.

Читайте також:

  • Медведєв опублікував статтю з критикою і образами на адресу України

  • Експерт розповів, як Росія може обійти європейське законодавство для запуску “Північного потоку-2”.

  • В розслідуванні Pandora Papers розповіли про коханку та найкращого друга Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?