У Зеленського жорстко відреагували на слова Кличка про РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського жорстко відреагували на слова Кличка про РНБО

У Зеленського жорстко відреагували на слова Кличка про РНБО
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського вважає відмовками причини неявки на засідання РНБО, озвучені міським головою Києва Віталієм Кличком. З такою заявою виступив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Джерело: "УП"

В Офісі президента різко відреагували на слова Кличка

"Отакої. Пан Кличко, іронічно скажу, надзвичайно креативний і сміливий. Так чи інакше, в черговий раз бачити коментарі Кличка про "перевірку робіт" на Подільському мосту надзвичайно смішно. Як і будь-які інші його коментарі, що стосуються роботи міського господарства. Що він там може перевіряти? Скільки грошей "вивели" сьогодні під прикриттям цього епохального проекту? Ну а відмовка про поїздку до Чернігівської області заради дрібного піар завдання - це тільки доказ того, наскільки міська влада в Києві далека від реальності. По-перше, дві з половиною години, які є у Кличка до початку РНБО, це більш ніж достатньо, щоб повернутися до Києва з Чернігівської області", - заявив Михайло Подоляк.

За словами представника ОП, очільник КМДА і так мав бути сьогодні в Києві, де будівельні рейдери розгромили черговий об'єкт історичної спадщини. Чиновник звернув увагу не те, що невідомі також побили киян, які намагалися перешкодити руйнуванню цього пам'ятника.

"Невже Кличко і про це не знає? Напевно знає. Боїться посваритися з кимось в своєму оточенні, хто курує подібні мафіозні речі? Або просто не знає, як вирішувати такі проблеми? У будь-якому випадку, Кличку пора повертатися - перш за все, в реальність. Піар і злодійство - це точно не ті речі, якими повинен займатися глава Київської міської державної адміністрації як одного з органів виконавчої влади", - наголосив Михайло Подоляк.

Як уже згадувалося раніше, 20 серпня мер Києва Віталій Кличко повідомив, що за два з половиною години до початку йому подзвонили з Офісу президента і запросили на засідання РНБО, однак він не зміг приїхати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?