У ЗСУ розкрили деталі нової тактики армії РФ на Куп'янському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ розкрили деталі нової тактики армії РФ на Куп'янському напрямку

війна

Російські війська продовжують відправляти ув'язнених у "м'ясні штурми" на Куп'янському напрямку, однак бійці ЗСУ займають активну оборону на цій ділянці.

Росіяни розробили нову тактику наступу на Куп'янському напрямку

Тактика ворога в принципі не міняється ще з давніх часів, життя для росіян, життя їхніх військовослужбовців нічого не вартує, - йдеться у заяві.

За його словами, РФ кидає у так звані "м'ясні штурми" підрозділи "Шторм Z" "Шторм V", які складаються з колишніх ув'язнених, з так званих штрафників-офіцерів, з мобілізованих з різних закутків Росії.

Проте українські військові мужньо відбивають всі ці атаки, в мережі існує багато відеопідтверджень цьому.

Але знову ж таки, вони підтягують резерви зі всієї з Росії і пробують знову нашу лінію продавити. На даний момент стратегічних успіхів в них немає, українські військовослужбовці займають активну оборону, це дає можливість як оборонятися, так само, і якщо є слушний момент, проводити атаки на ворога, - додав Фітьо.

Ситуація на Куп'янському напрямку

Зазначимо, що влітку ситуація на напрямку Лиман-Куп'янськ загострилася. Російські окупанти посилили атаки, намагаючись прорватися до річки Оскіл. Однак у вересні аналітики ISW повідомляли про уповільнення наступу росіян на лінії Куп'янськ-Кремінна.

У середині жовтня командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Сирський зазначив, що наступ росіян на Куп'янському напрямку поновився. Окупанти хочуть оточити Куп'янськ та вийти до річки Оскіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?