У звільненій частині Херсонської області виявили катівні росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

У звільненій частині Херсонської області виявили катівні росіян

У звільненій частині Херсонської області виявили катівні росіян
Джерело:  online.ua

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін офіційно підтвердив, що на звільнених територіях Херсонської області поліцейські виявили катівні російських загарбників, зокрема у відділках поліції.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

На звільненій Херсонщині виявили катівні окупантів

Ми спостерігаємо традиційну картину для деокупованих територій – на території поліцейських управлінь широко використовувалися так звані катівні, людей тримали в абсолютно нелюдських умовах, розстрілювалися гуманітарні конвої. Я вже мовчу про десятки майнових злочинів окупантів проти мирного населення, - розповідає Євген Єнін.

Журналісти попросили у представника МВС уточнити місця розташування виявлених катівень.

За словами урядовця, найближчими днями, коли дозволить безпекова ситуація, працівники ЗМІ будуть допущені до цих місць.

Окрім того, у Єніна запитали, чи виявили працівники МВС у Херсонській області масові поховання, такі як у Бучі та Ізюмі.

Наразі зарано говорити про це. Але, за звичною практикою, як тільки ми встановлюємо місця масових поховань, ми відразу робимо все можливе для ідентифікації тіл і належного документування воєнних злочинів, - відповів він.

Варто також нагадати, що 13 листопада глава Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав мешканців звільнених територій області евакуюватися у зв’язку з високим ризиком обстрілів з боку російської армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?