Удар по Чонгарському мосту. Експерт повідомив погані новини для армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар по Чонгарському мосту. Експерт повідомив погані новини для армії РФ

Удар по Чонгарському мосту. Експерт повідомив погані новини для армії РФ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними військового експерта Андрія Крамарова, російським загарбникам не вдасться швидко відновити залізничне полотно на Чонгарському мосту. Це вказує на те, що у них будуть дуже серйозні проблеми з логістикою.

Джерело: "24 Канал"

Наскільки сильно ЗСУ вдалося пошкодити Кримський міст

Андрій Крамаров повідомляє, що масштабні проблеми солдати РФ мають саме на південному напрямку.

Окрім того, оцінивши фото, експерт зазначив, що удар ЗСУ був дійсно потужним.

На його переконання, швидко відбудувати пошкоджену частину росіянам буде вкрай непросто, враховуючи той факт, що автомобільне полотно вони досі не змогли повноцінно відремонтувати.

Навантаження на залізничні мости йде більше, відновити таку складну конструкцію важко. Це дуже погані новини і росіяни самі їх визнають,– підкреслив Андрій Крамаров.

Аби приховати усі наслідки удару в інформаційному полі, серед так званих воєнкорів навіть могла бути вказівка згори: не розповсюджувати відповідні фото у пабліках.

 У росіяни також з'явилися нові проблеми з логістикою

Згідно з даними військового експерта, тепер солдати РФ мають велику проблему з постачанням, особливо для південного напрямку.

Що важливо розуміти, йдеться не тільки про боєприпаси, але й банальні харчі.

Не можна також забувати про те, що Крим використовувався як великий логістичний "хаб", куди стягувалася пошкоджена техніка для ремонту і таке інше. Тепер все це фактично "законсервоване".

Крим "консервує" те, що стягнули росіяни. Він не може використовуватися як воєнний "хаб". Лінія постачання для південного угрупування, яке йде через Маріуполь, шлях з Росії пошкоджений. Плюс проблеми на Чонгарському перевалі. Враховуючи успіхи, які досягли ЗСУ, для нас це виглядає позитивно, – пояснює Крамаров.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?