Удари ATACMS змусили армію РФ прибрати свою авіацію якнайдалі — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Удари ATACMS змусили армію РФ прибрати свою авіацію якнайдалі — Зеленський

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Влучні удари українських військових американськими високоточними ракетами ATACMS по аеродромах злочинної армії РФ у Бердянську та Луганську змусили окупантів перекинути власну авіацію подалі від лінії фронту. 

Що відомо про перші успіхи ЗСУ після отримання ATACMS

За словами президента Володимира Зеленського, наразі російські військові злочинці панічно намагаються прибрати власну авіацію з території окупованого Криму.

Після того, як наші хлопці завдали ударів по аеродромах в Бердянську та Луганську, ми бачимо, що окупанти забирають свою авіацію далі. Зокрема, намагаються перебазувати з території нашого Криму. І це хороший сигнал, - зазначив глава держави у вечірньому зведенні.

Він підкреслив, що спочатку до втечі вдався Чорноморський флот, а тепер і ворожа авіація.

Президент підкреслив, що звичка тікати буде окупантам у нагоді й далі.

Бо доведеться звільнити всю нашу землю. Без винятків. І я дякую всім у світі, хто допомагає нам ставати сильнішими й досягти більш далеких цілей. І дякую нашим воїнам за влучність, - наголосив Зеленський.

Зеленський щодо допомоги Україні від західних партнерів

Президент зазначив, що наразі Україна готується до розширення переліку країн, які зможуть постачати нам зброю.

Він розповів, що сьогодні, 25 жовтня, був на зв'язку з командувачами та тими, хто відповідає за забезпечення оборонних та наступальних дій.

Снаряди, зброя, техніка. Власне виробництво. Підтримка воїнів. Ми готуємо і певне розширення географії постачання в Україну від партнерів. Ми пройдемо цей марафон і здобумо нашу перемогу. Головне - щодня додавати сили Україні, нашій державі, нашим людям, - підкреслив глава держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?