УЄФА поставила на місце РФ після закидів щодо форми клубів УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА поставила на місце РФ після закидів щодо форми клубів УПЛ

УЄФА поставила на місце РФ після закидів щодо форми клубів УПЛ
Джерело:  online.ua

В УЄФА нарешті відреагували на запит російського видання "РИА Новости" щодо обов'язкового розміщення на футболках гравців клубів УП гасел "Слава Україні" і "Героям Слава" та карти країни з Кримом. 

Джерело: "РИА Новости"

УЄФА закрила рот росіянам з приводу форми клубів УПЛ

Як уже згадувалося раніше, з нового сезону українські клуби зобов'язані набити на футболках гравців емблему УАФ, на якій буде зображена карта України з окупованим Кримом та гаслами "Слава Україні" і "Героям Слава", які після Євро-2020 стали відомі на увесь світ.

В УЄФА відреагували на закиди російських ЗМІ, звернувши увагу на те, що таке рішення української сторони є внутрішньою справою УПЛ.

"Це внутрішнє питання, яке стосується Української Прем'єр-ліги. Тому ми люб'язно направляємо вас в Українську асоціацію футболу з вашим питанням", - іронічно відповіли в УЄФА на претензії РФ.

Що важливо розуміти, нова вимога буде поширюватися на внутрішні змагання – чемпіонат, Кубок та Суперкубок України. Окрім того, наголошується, що усім відомі слогани мають статус офіційних.

Це сталось під час чемпіонату Європи, коли УЄФА заборонила збірній України грати у футболках зі слоганом "Героям Слава".

Перший тур УПЛ розпочнеться вже 23 липня матчем Львів – Маріуполь. Як уже згадувлаося раніше, старт сезону пропустить Динамо, яке через зняття Олімпіка з чемпіонату зіграє свій поєдинок дещо пізніше. Суперником стане Минай, який завдяки відмові донеччан достроково повернувся в елітний дивізіон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?