УЄФА передумала допускати росіян до 17 років на міжнародні змагання
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА передумала допускати росіян до 17 років на міжнародні змагання

УЄФА
Джерело:  Associated Press

Росія не буде допущена до участі у відбіркових іграх Чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років цього місяця.

УЄФА не допустить росіян до міжнародних змагань

УЄФА розглянув питання про включення Росії до своїх чоловічих і жіночих молодіжних змагань після того, як два тижні тому несподівано пом’якшив свою політику щодо виключення всіх національних і клубних команд країни з міжнародних змагань через вторгнення в Україну.

Це рішення спровокувало розкол у виконавчому комітеті УЄФА, і принаймні 12 із 55 європейських федерацій-членів заявили, що їхні команди й надалі відмовлятимуться від ігор проти Росії

УЄФА оцінило, як російські молодіжні команди можуть бути реінтегровані, і після засідання 10 жовтня заявила, що «пункт порядку денного було знято, оскільки не вдалося знайти технічне рішення, яке дозволило б російським командам грати».

УЄФА повернула росіян до змагань серед молоді

Нагадаємо, що 26 вересня УЄФА несподівано прийняла рішення про повернення до міжнародних змагань російських команд у віковій категорії U17.

Українська асоціація футболу виступила проти поновлення росіян і закликала інші європейські федерації долучитися до бойкоту.

УАФ також висловило незгоду з допуском російських команд та вимагає від УЄФА скасувати рішення Виконавчого комітету організації.

УАФ уже підтримали Англія, Польща, Латвія, Литва та Швеція.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?