Україна — Боснія та Герцеговина. Де дивитися матч відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Боснія та Герцеговина. Де дивитися матч відбору на ЧС-2022

Україна — Боснія та Герцеговина. Де дивитися матч відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна у вівторок, 12 жовтня, проведе новий матч на стадії кваліфікації до Чемпіонату світу 2022 року - цього разу жовто-блакитні вийдуть на поле проти команди з Боснії та Герцеговини.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, футбольний двобій відбудеться на стадіоні “Арена Львов” в Україні. Початок запланований на 21:45.

Трансляцію вестимуть телеканали “Україна” та “Футбол 1”.

Передбачається, що саме від цього матчу залежить подальша доля збірної на ЧС-2022 - буквально його підсумки можуть відправити національну команду в Катар чи навпаки позбавити такої путівки.

Україна на відборі до ЧС-2022

Українська команда знаходиться у групі D, її суперниками стали Франція, Казахстан, Фінляндія, Боснія та Герцеговина. наразі лідером дивізіону стали французи, які заволоділи 12 балами.

Друге місце посідає українська збірна з 8 балами. Далі йдуть Боснія та Герцеговина з 6 балами, Фінляндія з 5 балами, а також Казахстан з 3 балами.

Напередодні збірна під тренерством Олександра Петракова подолала фінів з рахунком 2:1. Сам наставник уточнив, що підготовка до нового суперника почалася миттєво після гри з Фінляндією.

“Я заздалегідь не дивився матчі Боснії і Герцеговини, був зайнятий Фінляндією. А коли сіли в літак, мені тут же дали інформацію. Подивився ігри боснійців із Казахстаном і Францією. Учора з хлопцями перед тренуванням хвилин 20 переглядали нарізки. Сьогодні в нас півгодинне теоретичне заняття”, - уточнив Петраков.

Він наголосив, що футболісти знаходяться на високому рівні, який дозволить їм потужно грати.

“Їх не потрібно мотивувати. Ми саме щойно згадували, що я їх знаю з 2010 року. Коли вони були маленькими, то їм потрібна була мотивація. Зараз вони — досвідчені гравці, яким не треба нічого говорити. Вони все знають. Ми не можемо зіграти навіть унічию”, - резюмував тренер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?