Україна домовилася з Польщею про "зелені коридори" для пального
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна домовилася з Польщею про "зелені коридори" для пального

Україна домовилася з Польщею про "зелені коридори" для пального
Джерело:  online.ua

Україна домовилася з Польщею про «зелені коридори» для пального. Представник Львівської митниці вважає, що проблема з пальним буде вирішена найближчим часом.

Джерело: брифінг в.о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшикова

Проблеми з паливом вирішаться найбільшим часом

Меньшиков повідомив, що для фур із пальним вдалось зробити так звані «зелені коридори» в обидва боки пунктів пропуску.

Домовились з поляками про «зелені коридори» для пального. Пусті бензовози прямують в Європу без черг, так само швидко вони повертаються в Україну та проходять митний кордон. Я вважаю, що проблема з пальним буде вирішена найближчим часом, розповів Данііл Меньшиков.

Також без черг пропускають і автівки з гуманітарною допомогою.

Черги вантажоперевезень зменшились протягом останнього тижня і стали контрольованими. Ми досягли домовленостей з польськими колегами, переформатували нашу роботу, зробили її ефективнішою. Наразі черг немає, — повідомив в.о. начальника Львівської митниці.

Також він повідомив, що черг на державному кордоні Львівської області наразі немає.

Нагадаємо, що дефіцит пального на АЗС в регіонах України відбувся внаслідок того, що ворог завдавав нищівних ударів по паливній інфраструктурі України.

Зокрема, знищений Кременчуцький нафтопереробний завод, який був основним виробником пального в Україні, а також низка великих нафтобаз операторів ринку зі значними запасами пального.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?