Україна — Франція. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Франція. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022

Україна — Франція. Де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Українська збірна з футболу проведе новий матч у кваліфікаційному етапі перед Чемпіонатом світу 2022 року - цього разу футболісти вийдуть на поле проти національної команди Франції.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, двобій п’ятого туру відбудеться у Києві на столичному стадіоні НСК “Олімпійський”. Його початок запланований на 21:45 у суботу, 4 вересня.

Трансляцію вестимуть телеканали “Україна” та профільний “Футбол 1”.

Двобій проти французів пропустять одразу два досвідчених футболісти - голкіпер Георгій Бущан і форвард Віталій Буяльський. Останній отримав травму під час нещодавнього матчу зі збірною Казахстану.

Україна на відборі до ЧС-2022

Наразі у групі D Франція та Україна обіймають першу та другу сходинки відповідно. Французи здобули до цього етапу 8 балів завдяки двом перемогам і двом нічиїм, а українська команда зіграла поспіль 4 матчі з нейтральним рахунком, тож має лише 4 бали.

Далі за лідерами йдуть Фінляндія, Боснія та Герцеговина, Казахстан - у кожної з цих збірних є по два бали.

Утім, наприклад, фіни поки що зіграли лише два поєдинки, тож їхня позиція може змінитися. Передбачається, що матчі триватимуть у вересні та жовтні.

Попередні матчі України

Останніми двома іграми української збірної стали протистояння з Казахстаном. Перший футбольний двобій відбору на ЧС-2022 між збірними країн відбувся за тренерської “каденції” Андрія Шевченка — 31 березня 2021 року. Він проходив на полі столичного НСК “Олімпійський”. Тоді жодна з національних команд не змогла здобути перемогу — матч завершився з рахунком 1:1.

Вже після призначення виконувачем обов’язків головного тренера Олександра Петракова збірна провела другий матч проти казахстанської команди. З новим наставником футболісти вдруге не змогли подолати цього суперника — зустріч у Нур-Султані завершилася з рахунком 2:2.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?