Україна готує сильний хід у Гаазі: покажуть секретні документи
Категорія
Світ
Дата публікації

Україна готує сильний хід у Гаазі: покажуть секретні документи

Україна готує сильний хід у Гаазі: покажуть секретні документи

Під час слухання справи проти РФ в Міжнародному суді ООН Україна надасть всю дипломатичну переписку з Росією, починаючи з моменту її агресії в лютому 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Читайте також: Суд проти Росії в Гаазі: у Кабміні оцінили можливості України

"Пан Рогачов (представник РФ - ред.) говорить, що Україна не надавала Росії конкретні випадки порушень. Він говорить, що кожен документ містив лише загальні речі. Однак він не надав суду всі без винятку документи дипломатичного листування", - заявив один з учасників української делегації, американський адвокат Давид Зионц
"Ми не збиралися завалювати суд такою кількістю документів. Але у відповідь на звинувачення, що ми сьогодні передаємо суду всі інші ноти", - додав адвокат.
Нагадаємо, Міжнародний суд ООН розглядає справу "Україна проти Росії", в рамках якого буде даватися правова оцінка порушення Кремлем міжнародних Конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі доступна онлайн-відеотрансляція засідання у Міжнародному суді ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?