Україна, ймовірно, уразила на аеродромі Бельбек щонайменше 3 російських літаки – Ігнат
Категорія
Події
Дата публікації

Україна, ймовірно, уразила на аеродромі Бельбек щонайменше 3 російських літаки – Ігнат

Бельбек

У Повітряних силах ЗСУ зазначили, що в результаті удару по аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму 31 січня, можливо, було уражено щонайменше три літаки ворога, а також особовий склад армії РФ.

На аеродромі Бельбек уражено 3 російських літаки

Українські ПС, скоріше за все, поцілили у Бельбеку у тимчасово окупованому Криму не менше 3 ворожих літаків.

Про це повідомив речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат в ефірі національного марафону, відповідаючи на запитання журналістів

Це мабуть більше питання до наших розвідок (щодо уражених цілей — ред.)… Найкраще підтвердження — це, звісно, супутникові знімки, які вже є в Інтернеті, де можна щось та й розгледіти. Але ще краще підтвердження — це некрологи в російських пабліках, це те, що вони самі визнають і публікують інформацію про ураження, щонайменше там було три літаки, потім особовий склад певний був знищений.

Велика “бавовна” у Бельбеку: що відомо

31 січня у Севастополі, біля Сак, у Феодосії, Роздільному та Гвадійському в окупованому Криму пролунали вибухи, над аеродромом "Бельбек" було видно дим, окупаційна влада оголошувала повітряну тривогу та перекривала рух Кримським мостом.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук подякував усім, хто "долучився до очищення Криму від російської присутності". Удар по аеродрому було завдано крилатими ракетами.

За повідомленями російських пабликів, ліквідовано 10 російських військовослужбовців, у тому числі командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко.

Також окупанти заявили про нібито "запуск 20 ракет", які їм вдалося збити.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат підтвердив ураження об'єктів на аеродромі, але без деталей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?