Україна майбутнього очима школярів: на вулицях Києва з’явився МаніфестЗмін
Категорія
Культура
Дата публікації

Україна майбутнього очима школярів: на вулицях Києва з’явився МаніфестЗмін

Україна майбутнього очима школярів: на вулицях Києва з’явився МаніфестЗмін
Джерело:  online.ua

1300 молодих людей зібрали ключові меседжі свого бачення відбудови України після перемоги у межах освітнього проєкту «Країна взаємно красивих людей», створеного в рамках молодіжної ініціативи #ВліпиЗаСебе. Тепер їхні меседжі можна побачити на вулицях Києва.

Джерело: online.ua

На вулицях Києва з’явилися плакати з баченням майбутнього України 

Упродовж трьох тижнів 1300 школярів, які перебувають в Україні чи тимчасово за її межами, збиралися разом онлайн, щоб сформувати власне бачення майбутнього України.

Тепер вони поділилися тим, як планують відновлювати Україну, та яким буде внесок кожного з них у цей процес. Відсьогодні їхній Маніфест Змін можна побачити на вулицях Києва.

Фото — #ВліпиЗаСебе

У межах спільного спецпроєкту #ВліпиЗаСебе та видання «Наш Київ» було створено серію постерів з тематичними ілюстраціями та ключовими меседжами про те, якою школярі бачать Україну сьогодні, після перемоги та через 5, 15 і 20 років.

Окрім цього, вони назвали конкретні кроки, які робитимуть задля досягнення своїх цілей у різних сферах – від здоров’я й освіти до національної ідентичності.

Для побудови модернізованої України після нашої перемоги потрібні освічені українці. Наша молодь – неймовірна! Масштаб проєктів, які створили діти за ці кілька тижнів в умовах відключень світла та обстрілів, свідчить про те, що вони не марнують час. А навчаються на практиці, розвивають компетенції та навички, що відповідатимуть потребам поствоєного часу. Я впевнена, з такою молоддю на Україну чекає квітуче майбутнє! – підсумувала директорка GoGlobal Тетяна Коврига.

Фото — #ВліпиЗаСебе

Що саме школярі планують робити для України?

Розроблятимуть медичні інноваційні проєкти, впроваджуватимуть сучасні освітні технології, розбудовуватимуть “розумні” міста та розповідатимуть про Україну всьому світу, аби популяризувати її культуру.

Долучайтеся до української молоді – нумо разом будувати нову країну взаємно красивих людей!

#ВліпиЗаСебе – молодіжна ініціатива, що вчить відповідальності й розповідає, як бути корисним там, де ти є, ініціювала освітню програму «Країна взаємно красивих людей».

Маніфест змін створено учасниками програми «Країна взаємно красивих людей» в рамках молодіжної ініціативи #ВліпиЗаСебе, що втілюється в межах програми сприяння громадській активності «Долучайся!», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Зміст маніфесту є винятковою відповідальністю Pact i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?