Україна не повинна обстрілювати РФ з німецької зброї — Шольц
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна не повинна обстрілювати РФ з німецької зброї — Шольц

Україна не повинна обстрілювати РФ з німецької зброї — Шольц
Джерело:  online.ua

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Україна не має права використовувати зброю, яку отримала від ФРН, для завдавання ударів по території РФ.

Джерело: Die Zeit

Чому Україна не може використовувати німецьку зброю для обстрілу РФ

На публічному заході в Бендорфі Шольц наголосив на тому, що Україна не повинна обстрілювати територію Росії зброєю, яку передає Німеччина.

Україна не повинна застосовувати поставлену ФРН зброю для обстрілу російської території, — заявив канцлер ФРН Олаф Шольц.

Він наголосив, що такі самі вимоги озвучували й інші країни Заходу, які надають Україні озброєння.

За словами Шольца, Україні має надаватися вся необхідна допомога, але при цьому слід зробити все, щоб запобігти війні між РФ та НАТО.

Шольц пообіцяв передати Україні боєприпаси до САУ Gepard в серпні

Україна отримає боєприпаси до самохідних артилерійських установок Gepard з Німеччини лише у серпні.

Канцлер Німеччини Олеф Шольц під час мітингу з нагоди Дня праці у Кобленці сказав, що Україна може розраховувати на боєприпаси до німецьких САУ у серпні.

За його словами, наразі у ФРН налаштовують їхнє виробництво, що займе певний час.

Також він заявив, що Україна не повинна обстрілювати територію Росії зі зброї, яку постачає Німеччина. Шольц вважає необхідним не допустити війну між РФ та НАТО.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?