Україна повернула з російського полону 10 військових та 2 цивільних
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна повернула з російського полону 10 військових та 2 цивільних

Україна повернула з російського полону 10 військових та 2 цивільних
Джерело:  online.ua

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими повідомили про повернення з російського полону ще 12 громадян України, серед яких 10 військових і 2 цивільних. 

Джерело: Telegram Координаційного центру

Що відомо про повернення військовополонених українців 

Десятеро оборонців належать до солдатського та сержантського складу. Вони були захоплені в полон, зокрема, у боях біля Бахмута, сіл Опитного та Оріхово-Василівки в Донецькій області, поблизу Кремінної та Червонопопівки в Луганській області, - йдеться у заяві Координаційного центру.

Також з полону повернули двух цивільних, яких росіяни утримували у якості заручників. Їх викрали із села Липці на Харківщині та з Маріуполя.

Представники штабу Координаційного центру підтвердили, що звільнені з полону військовослужбовці ЗСУ належать 518 окремого батальйону спеціального призначення, 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 93-тьої окремої механізованої бригади "Холодний Яр", 56-тої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, 57-го окремого стрілецького батальйону.

Від початку злочинного російського вторгнення вже звільнено 2 тис 5 українців.

Росіяни підтвердили звільнення поранених українських військових 

Уповноважена з прав людини в РФ Тетяна Москалькова заявила про повернення Україні п'ятьох поранених військових.

Сьогодні в Україну репатрійовано п'ятеро поранених військовослужбовців ЗСУ. Продовжуємо роботу в цьому напрямку, - зазначила Москалькова.

За її словами, наприкінці березня Росія також повернула Україні п'ятьох поранених солдатів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?