Україна — Румунія. Де та коли дивитися матч Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Румунія. Де та коли дивитися матч Євро-2024

футбол
Джерело:  online.ua

Збірна України розпочне 17 червня шлях на Євро-2024 у німецькому Мюнхені.

Головні тези:

  • Перший матч збірної України на Євро-2024 відбудеться 17 червня у Мюнхені о 16:00 за київським часом
  • Список матчів збірної України на Євро-2024 включає поєдинки зі Словаччиною та Бельгією, а також фінальний матч у Штутгарті
  • Турнір буде проходити у різних містах Німеччини та включатиме груповий етап і плей-офф. 

Де та коли дивитися матч Євро-2024 Україна — Румунія

Перший матч на Євро-2024 збірна України проведе 17 червня у Мюнхені. Початок матчу о 16:00 за київським часом.

Безкоштовна трансляція буде доступна на місцевих телеканалах Суспільного, а також за передплатою на MEGOGO. Текстова трансляція та відео голів будуть доступні в онлайн-режимі на сайті NV.

Нагадаємо, у червні підопічні Сергія Реброва провели три товариські матчі, готуючись до виступу на Євро-2024. Українці зіграли внічию з Німеччиною, програли Польщі (1:3) та розгромили Молдову (4:0).

З ким ще гратиме збірна України на Євро-2024

Синьо-жовті" за результатами жеребкування потрапили до групи E. Там суперниками команди Сергія Реброва будуть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

У фінальному ж турі основної сітки Україна протистоятиме фавориту групи — збірній Бельгії. Матч відбудеться в Штутгарті 26 червня на стадіоні MHPArena. Раніше він іменувався "Мерседес-Бенц Арена".

Список матчів збірної України на Євро-2024:

  • Словаччина — Україна, 21 червня, 16:00

  • Україна — Бельгія, 26 червня, 19:00

Матч-відкриття відбудеться на "Альянц Арені" в Мюнхені, а фінал — на берлінському "Олімпіаштадіоні". Також поєдинки чемпіонату Європи приймуть Гамбург, Гельзенкірхен, Дортмунд, Дюссельдорф, Кельн, Лейпциг, Франкфурт-на-Майні. Турнір складатиметься з групового турніру та плей-офф.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?