Україна рятує світ від Третьої світової війни — Байден
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна рятує світ від Третьої світової війни — Байден

Україна рятує світ від Третьої світової війни — Байден
Джерело:  online.ua

Американський лідер Джо Байден звернув увагу міжнародної спільноти на те, що український народ позбавляє світ ризику початку Третьої світової війни.

Джерело: Фейсбук-сторінка Білого дому

Байден заявив, що Україна рятує світ від Третьої світової

За словами американського президента, він особисто вважає війну в Україні одним з найважливіших моментів у сучасній історії, який трапляється "1 раз на 6-8 поколінь".

Зараз ми переживаємо переломний момент історії... У світі триває битва між автократією та демократією. Китайський лідер Сі Цзіньпін висловив це, сказавши: у XXI столітті демократію неможливо підтримувати, тому що все занадто швидко змінюється. Але це зовсім не так, - наголосив очільник Білого дому.

Окрім того, американський лідер звернув увагу на те, що український народ захищає себе сам, позбавляючи світ ризику того, "що американські солдати почнуть боротися з російськими солдатами і почнеться Третя світова війна".

Як уже згадувалося раніше, команда Джо Байдена вірить у перемогу України у війні проти Росії, а також пообіцяла зробити все можливе, щоб це сталося якомога швидше. Зокрема, 28 квітня у США ухвалили ленд-ліз для України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?