Україна запропонувала Росії вихід із ситуації з Євробаченням-2017: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україна запропонувала Росії вихід із ситуації з Євробаченням-2017: з'явилося відео

Україна запропонувала Росії вихід із ситуації з Євробаченням-2017: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко запропонував Росії замість Юлії Самойлової, якій СБУ заборонила в'їзд на українську територію, послати на Євробачення-2017 в Київ іншого учасника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео прес-служби чиновника.
Читайте також: Знаменитий російський поет насварив Україну за Євробачення: в соцмережах обурені
"Безумовно, ми готові прийняти всі 43 країни-учасниці Євробачення-2017. В тому числі і представника з РФ. Росія сама може знайти для себе вихід з цієї ситуації, запропонувавши учасника або учасницю, які не мають проблем з українським законодавством", - заявив Кириленко в ефірі "Українського радіо".
"І в такому випадку ця проблема буде дуже швидко вирішена. Звичайно, ми і не сподіваємося на такий підхід з боку РФ. Оскільки бачимо, що провокація з Євробаченням з боку Росії - це лише невелика ланка великого ланцюга провокацій та дій, які спрямовані на нагнітання ситуації в Україні", - додав він.


Нагадаємо,  Юлія Самойлова раніше незаконно перетинала кордон України для виступу в окупованому Криму.
Трохи пізніше в Європейській мовній спілці, який є організатором "Євробачення", запропонували Самойлової взяти участь у конкурсі з допомогою віддаленої відеозв'язку по скайпу.
Проте в Росії відкинули цю пропозицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?