Україна завдала удару по одному із найсучасніших кораблів ЧФ РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна завдала удару по одному із найсучасніших кораблів ЧФ РФ — відео

Микола Олещук
українська авіація

Увечері 4 листопада українські сили завдали потужного удару по армії РФ в окупованому Криму. За попередніми даними, вони влучили у російський корабель “Каракурт”.

Що відомо про удар ЗСУ по російському заводу у Керчі

Командувача Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що пілоти тактичної авіації ПС завдали успішних ударів крилатими ракетами по інфраструктурі судобудівного заводу «Залив» у Керчі.

Він також натякнув, що наші воїни могли знищити один із найсучасніших кораблів Чорноморського флоту РФ й зробили це за допомогою ракет SCALP, які Україна отримала від Франції.

Сподіваюсь, ще один плавзасіб пішов услід за «москвою»! А поки чекаємо офіційного підтвердження результатів, вкотре подякую пілотам тактичної авіації Повітряних Сил за успішні удари крилатими ракетами по інфраструктурі судобудівного заводу «Залив» у Керчі, де стояв один із найсучасніших кораблів чф рф – носій крилатих ракет «Калібр». Молодці, немов SCALPелем пройшлись! - йдеться в повідомленні Миколи Олещука.

Командувача Повітряних Сил ЗСУ поділився відео з результатами роботи нашої авіації.

Окрім того, він щиро подякував зенітникам повітряного командування «Схід» за збиті «Іскандери», які країна-агресорка випустила у відповідь.

Який саме корабель могли знищити ЗСУ

Згідно з даними українських журналістів, наші воїни уразили корабель типу "Каракурт", що є носієм небезпечних "Калібрів".

На момент можливого ураження малий ракетний корабель проєкту "Каракурт" був абсолютно новим та перебував на етапі дооснащення. Мали його невдовзі передати до складу Чорноморського флоту Росії, - йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?