Українець Трубін став одним з найдорожчих голкіперів світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Трубін став одним з найдорожчих голкіперів світу

Трубін
Джерело:  online.ua

Український воротар Анатолій Трубін, який успішно грає за португальську “Бенфіку”, став одним з найбільш дорогих спортсменів у своїй категорії.

Трубін став одним з найдорожчих голкіперів у світі

Організація CIES Football Observatory презентувала рейтинг найдорожчих голкіперів світу

Перше місце у цьому рейтингу найдорожчих воротарів світу, за версією CIES Football Observatory, розділили Ґреґор Кобель ("Боруссія" Дортмунд) та Анатолій Трубін ("Бенфіка"). Швейцарця і українця оцінили у 66 млн євро.

На третій позиції голкіпер "Порту" Діогу Кошта, який коштує 56 млн євро.

Восьмим найдорожчим воротарем світу визнали українця Андрія Луніна ("Реал") — 39 млн євро.

Трубін відзначився у португальському клубі

Матч закінчився з розгромним рахунком 6:1. Український воротар Анатолій Трубін 25-й поєдинок поспіль провів у основному складі "орлів".

Протягом матчу він зробив 5 сейвів, 23 доторки до м'яча та 15 з 16 точних передач. Одним із 5 порятунків став відбитий пенальті українцем від Самюеля Ессенде на 71-й хвилині зустрічі.

Це вже третій сейв з одинадцятиметрової позначки для Анатолія Трубіна в сезоні-2023/2024 за Бенфіку в чемпіонаті Португалії. Таким чином він установив історичний рекорд "орлів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?