Українець Олексій Новіков вдруге став найсильнішою людиною планети
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Олексій Новіков вдруге став найсильнішою людиною планети

Українець Олексій Новіков вдруге став найсильнішою людиною планети
Джерело:  online.ua

10 липня стало відомо, що український стронгмен Олексій Новіков переміг на турнірі The Strongman Classic 2022 у Лондоні і вдруге став найсильнішою людиною у світі.

Джерело: Твіттер-сторінка Giants Live Strongman

Українець Новіков став найсильнішою людиною планети вдруге

Варто зазначити, що "срібло" завоював спортсмен Мітчел Гупер з Канади, а "бронзу" – Еван Сінґлтон зі Штатів.

Український стронгмен набрав 54 бали в загальному заліку, випередивши Гупера на 12 балів. Бронзовий призер Сінґлтон набрав 41,5 бал.

Не можна також не згадати про те, що Олексій Новіков уже вдруге став переможцем The Strongman Classic: у 2021 році він також посів перше місце на турнірі.

Фото - facebook.com

Окрім того, наголошується, що після своєї тріумфальної перемоги стронгмен закликав українців жертвувати гроші на українську армію.

Найкраще привітання для мене – це донат для пацанів, – зізнався стронгмен у Instagram.

Як уже згадувалося раніше, у листопаді 2020 року Новіков завоював титул найсильнішої людини планети на змаганнях World’s Strongest Man.

А у квітні 2022 року українець здобув титул "Найсильніший чоловік Європи-2022" на змаганні стронгменів у Лідсі, Велика Британія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?