Визначено дату бою-реваншу між Усиком та Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Визначено дату бою-реваншу між Усиком та Джошуа

Визначено дату бою-реваншу між Усиком та Джошуа
Джерело:  online.ua

Уже 20 серпня 2022 року відбудеться довгоочікуваний бій-реванш між непереможним українським боксером Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. Зустрінуться боксери для реваншу у Джедді, Саудівська Аравія.

Джерело: Matchroom Boxing

Бій між Усиком та Джошуа відбудеться 20 серпня 

Що важливо розуміти, всесвітньо відомі боксери будуть боротися одразу за 3 чемпіонські пояси – WBA, WBO та IBF. Українець зміг їх зібрати зібрати у вересні минулого року, коли він здобув перемогу над Джошуа.

Як уже згадувалося раніше, однією з дат бою, яку також активно обговорювали, була 23 липня. Однак декілька тижнів тому британські журналісти спростували цю інформацію. Їм вдалося дізнатися, що поєдинок перенесуть на 2 – 3 тижні, адже виникли проблеми з правами на показ.

Наступними датами, коли міг відбутись бій, були 13 та 20 серпня. Зрештою, рішення ухвалили на користь останньої. Ще кілька днів тому таку інсайдерську інформацію оприлюднив відомий журналіст Майк Копінджер.Копінджер зазначив, що те, що бій таки відклали, піде більше на користь Джошуа. Адже у британського боксера буде більше часу на підготовку. Цей час потрібен для суперника Усика тому, що він працює з новим тренером – Робертом Гарсією. Ці 30 додаткових днів – дуже важливі для британського боксера, - йдеться в повідомленні.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик (фото — instagram.com/anthonyjoshua?utm_medium=copy_link)

Не можна також не звернути увагу на те, що на початку червня з доволі неочікуваною заявою виступив промоутер британського боксера Едді Хірн. За його словами, для Джошуа поразка від Усика не буде провальною, оскільки програвати найсильнішому боксеру у світі зовсім не соромно.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?