Українка Калініна з перемоги розпочала тенісний турнір в Абу-Дабі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Калініна з перемоги розпочала тенісний турнір в Абу-Дабі

Калініна

Українська тенісистка Ангеліна Калініна в двох сетах розібралася з італійкою Лучією Бронцетті, а її співвітчизниця Леся Цуренко зазнала розгрому від нейтральної росіянки Людмили Самсонової у першому колі Abu Dhabi Open.

Українка Калініна з перемоги розпочала тенісний турнір в Абу-Дабі

Mubadala Abu Dhabi Open, 1-й раунд, жінки

Калініна — Бронцетті — 2:0 (6:1, 7:6)

Цуренко — Самсонова — 0:2 (0:6, 1:6)

Калініна заволоділа ініціативою з перших хвилин. Із брейком вона швидко повела 3:0. Італійська тенісистка розмочила рахунок у четвертому геймі, але не більше. Українка взяла ще три гейми поспіль і закрила сет за півгодини.

Такий старт зіграв злий жарт із Калініною. Бронцетті потужно розпочала другу партію і зі взятим на подачі української тенісистки очком упевнено повела (3:0). Однак, Калініна спромоглася на камбек і згодом перевела сет у тай-брейк. Уже там її домінування сумнівів не викликало — 7:1.

Натомість Цуренко програла з усякого погляду. За два сети досвідчена українка зуміла набрати лише очко. У першій партії 34-річна тенісистка отримала "бублик" від Самсонової усього за 21 хвилину. До того ж, половину геймів вона програла "під нуль".

Трохи надії для українських фанатів з'явилося в дебюті другого сету. Хоч Цуренко й віддала перший гейм на власній подачі, але взяла наступний. Утім, розвитку цей локальний успіх не мав. Росіянка оформила ще два брейки та з другої спроби реалізувала матчбол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?