Українка виборола перемогу на конкурсі "Міс Світу Plus Size-2021"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українка виборола перемогу на конкурсі "Міс Світу Plus Size-2021"

Українка виборола перемогу на конкурсі "Міс Світу Plus Size-2021"
Джерело:  online.ua

Нещодавно в Об'єднаних Арабських Еміратах відгримів конкурс "Міс Світу Plus Size-2021" - корону переможниці здобула українка Вікторія Щєлко. Варто звернути увагу на те, що завдяки старанням жінки наступного року конкурс відбудеться в Україні.

Джерело: Інстаграм-сторінка Вікторії Щєлко

Українка здобула перемогу на конкурсі "Міс Світу Plus Size-2021"

За словами Вікторії Щєлко, у конкурсі взяли участь представниці 51 країни. Жодних обмежень щодо віку та форм не було. Киянка не приховує, що не тямить себе від щастя після того, як змогла вибороти омріяне перше місце.

Вікторія Щєлко (фото - instagram.com)

Не можна також не згадати про те, Вікторія – відома модель, керівниця проєкту "Міс Україна Plus Size", володарка численних титулів на міжнародних конкурсах краси. Окрім того, наголошується, що вона першою представляла нашу країну на "Міс Світу Plus Size", де посіла призове місце.

4 роки тому киянка вже була учасницею цього конкурсу, однак тоді її змогла обійти представниця Філіппін. Цьогоріч модель повернулася на "Міс Світу Plus Size" і цього разу їй вдалося завоювати серця публіки та отримати омріяну корону.

Вікторія Щєлко (фото - instagram.com)

"Стала "Міс Світу Plus Size" 2021 року. Скоро прилечу та все розповім!",– поділилася радісною новиною Щєлко в соціальних мережах.

За словами українки, головною метою її участі в конкурсі була не перемога. Жінка понад усе хотіла продемонструвати красу українських жінок та їхню силу.

"Підготовка Щєлко до конкурсу тривала 4 місяці. На пресконференції вона розповіла, що для презентації національного костюма привезла в ОАЕ шматочок української землі та колоски. Ба більше, на конкурсі Вікторія виконала українську народну пісню", - йдеться в повідомленні.

Вікторія радіє, що в 2022 році конкурс відбудеться в Україні. Вона також зізналася, що дуже багато разів зверталася до органів державної влади, щоб останні підтримати цю поїздку, однак її прохання ігнорували.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?