Українська медалістка Олімпіади-2020 віддала тренеру свою квартиру
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська медалістка Олімпіади-2020 віддала тренеру свою квартиру

Українська медалістка Олімпіади-2020 віддала тренеру свою квартиру
Джерело:  online.ua

Українська борчиня, бронзова призерка Олімпіади-2020 в Токіо, Ірина Коляденко отримала в подарунок від місцевої влади однокімнатну квартиру в рідному місті Ірпінь. Однак спортсменка заявила, що вирішила в знак вдячності віддати цю квартиру своєму тренеру Володимиру Яременку.

Джерело: Instagram Ірини Коляденко.

Про свій благородний вчинок Коляденко написала на своїй сторінці в Instagram. 22-річна спортсменка зізналася, що мати власне житло - це одна з її мрій.

"Щоб ви розуміли, у мене навіть своєї кімнати ніколи не було! Так склалося моє життя. Своє власне житло - це дійсно була моя мрія, не менш бажана, ніж олімпійська медаль. І ось сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру на 41 квадратний метр. І вже завтра я могла почати ремонтні роботи", - зазначила Коляденко.

Однак дівчина вирішила, що не менше за неї заслужив на цю квартиру її тренер, який стоїть за перемогами спортсменки.

"Але.... Але за всіма моїми перемогами, стоїть ще одна людина - це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який мене не тільки тренує, але і завжди був поруч протягом усього часу.

Так, було нелегко. Ну, щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька дочка Тетяна і його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла!", - написала Коляденко.

Спортсменка написала, що дарує квартиру тренеру, а сама продовжить працювати задля здійснення своєї мрії.

"Я дуже ціную весь внесок свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоча в нашій країні, на жаль, тренерів залишають без уваги, але я все ж хочу сказати своєму тренеру: "Дякую!". І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили!", - закінчила борчиня.

Наразі тренер спортсменки Володимир Яременко публічно ніяк не відреагував на щедрий жест підопічної.

Чим відома Ірина Коляденко

Борчиня з Київщини в 2019 році завоювала срібну медаль на чемпіонаті світу в Казахстані. Бронзу на Олімпійських іграх спортсменка виграла у вільній боротьбі у ваговій категорії до 62 кг.

Читайте також:

  • Олімпіада в Токіо: Беленюк назвав серйозну проблему збірної України.

  • Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту.

  • Наша гордість: українець Жан Беленюк став чемпіоном світу з боротьби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?