Українська режисерка Муїньо зняла кліп для Дуа Ліпи — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська режисерка Муїньо зняла кліп для Дуа Ліпи — відео

кліп
Джерело:  online.ua

Співачка Дуа Ліпа представила новий кліп на сингл Illusion з третього альбому Radical Optimism. Відео створив дует української режисерки Тані Муїньо та оператора Микити Кузьменка.

Що відомо про новий кліп Муїньо для Дуа Ліпи

Відео знімали у Барселоні, зокрема, у басейні Piscina Municipal de Montjuïc, розташованому на території Олімпійського кільця на пагорбі Монжуїк.

Хто така Таню Муїньо

Таню Муїньо – українська дизайнерка, фотографка та режисерка з Одеси. Вона знімала кліпи для дуету Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших. Ролик для Foals Муіньо зняла у Києві.

Крайня її робота кліп для Дженніфер Лопес на ремікс до пісні Can't Get Enough, який співачка виконує разом із номінованою на "Ґреммі" реперкою Latto.

Серед перемог та нагород Муїньо:

  • Кліп Таню Муіньо для Lil Nas X на пісню Montero переміг у трьох номінаціях премії MTV Video Music Awards 2021: "Відео року", "Найкраща режисура" та "Найкращі візуальні ефекти". Також цю роботу номінували на "Ґреммі 2022".

  • У 2022 році режисерка отримала дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп As It Was, який зняла для Гаррі Стайлза.

  • У серпні 2023 року вона отримала премію MTV Video Music Awards 2023 за найкращу режисуру кліпу Attention для Doja Cat.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?