Українська співачка KOLA таємно вийшла заміж — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка KOLA таємно вийшла заміж — відео

Анастасія Прудіус (KOLA)
Джерело:  Маша Єфросиніна

Відома українська співачка Анастасія Прудіус (KOLA) не звикла ділитися з фанатами подробицями особистого життя. Однак в останньому інтерв'ю вперше відверто зізналася, що неодавно таємно одружилася.

Співачка KOLA більше не холостячка

За словами артистки, вона побралася з іноземцем, якого звати В'ячеслав - зараз він живе в Ізраїлі, де, як відомо, триває війна.

Обранець зірки старший за неї на 13 років.

KOLA розповіла, що познайомилася з майбутнім чоловіком влітку 2022 року на благодійному концерті в Ізраїлі, який він організовував.

Я ніколи не думала, що вийду заміж за іноземця. Я ніколи не шукала іноземця. Я вийшла з витягнутими колінами та в кепці, ридала весь день через війну. Я зовсім не чекала цієї зустрічі, – зізнається зірка.

За словами співачки, насправді її чоловік народився в українському Дніпрі, але переїхав до Ізраїлю ще дитиною.

Що цікаво, він не лише вільно володіє івритом та англійською, а також розуміє українську й продовжує її вивчати.

Як відбувалося освідчення

Як зізнається KOLA, це сталося на початку 2023 року в Ізраїлі під час прогулянки.

Спочатку вона навіть не розуміла, що відбувається, адже В'ячеслав дуже довго про щось говорив.

Потім просто відкривається ця коробочка і він запитує, чи буду я його дружиною. Я просто підняла очі, почала нервувати та п'ять хвилин у нас розмова. Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п'ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і тоді уже я сказала так, – поділилася виконавиця.

Весілля пари відбувалося в Празі у колі найрідніших людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?