Українська тенісистка Стародубцева пробилася до чвертьфіналу ITF W100
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Стародубцева пробилася до чвертьфіналу ITF W100

Юлія Стародубцева

Юлія Стародубцева (№123 WTA) продовжила переможні виступи на турнірі ITF W100, який проводять у Вікторії (Іспанія).

Головні тези:

  • Юлія Стародубцева показала хороший результат на турнірі ITF W100 і пробилася до чвертьфіналу, здолавши своїх суперниць у перших раундах.
  • Еліна Світоліна прийняла рішення не брати участь у турнірі у Палермо після консультації з медичними фахівцями.
  • Світоліна, яка відібралася на Олімпіаду, планує повернутися на корт, коли буде готова фізично.

Стародубцева вдало стартувала на турнірі ITF W100 в Іспанії

Українська тенісистка Юлія Стародубцева вдало стартувала на турнірі ITF W100 в іспанській Віторії. У першому раунді українка переграла представницю Болгарії Лію Каратанчеву.

У другому раунді українка переграла Магалі Кемпен із Бельгії (№462 WTA). Зазначимо, що це було перша зустріч тенісисток.

Юлія Стародубцева (Україна) — Магалі Кемпен (Бельгія) — 6:3, 6:2

Стародубцева

У наступному раунді Стародубцева зіграє з Лусією Кортес Льоркою (№385 WTA) або Александрою Еалою (№155 WTA).

Також сьогодні Юлія зіграє матч 1/4 фіналу в парному розряді.

Світоліна не гратиме на останньому тенісному турнірі перед Олімпіадою — відома причина

Українська тенісистка Еліна Світоліна вирішила не виступати на змаганнях у Палермо після консультації з фізіотерапевтом.

Еліна Світоліна (WTA 21) не виступить на ґрунтовому турнірі WTA 250 у Палермо (Італія). Турнір у Палермо — один із заключних перед стартом Олімпіади-2024, на яку відібралася Світоліна.

За порадою моєї медичної команди та фізіотерапевтів, я не зможу виступити в Палермо.Мені дуже хотілося виступити перед приголомшливою публікою в Палермо, але мені потрібно подбати про своє здоров'я. Я сподіваюся повернутися до участі в турі WTA, як тільки я буду фізично готова. Дякую за вашу підтримку та розуміння — заявила Еліна Світоліна.

Останнім виступом Світоліної став чвертьфінал на Вімблдоні-2024. Українська тенісистка пройшла чотирьох суперниць, після чого у двох сетах поступилася представниці Казахстану Єлєні Рибакіній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?